[O1] obszycie foteli skórą

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arturos
    Drive
    • 2007
    • 75

Zamieszczone przez insmawa
    Cześć.
    Jak widać mam octavia 1 tour. Z CB to juz mój 4 samochód. Niestety musze przyznac, że o montażem radia w Octawce miałem najwiecej problemów. Wcześniej miałem Megane I, Megane II, Focus II i Astra II. W każdym z tych aut bez probelmu radio się mieściło w półce pod radiem. W Octavi jest jakiś słupek i moje radyjko wystaje. Juz się przyzwyczaiłem że wystaje, ale wygląda troszke smiesznie. Osobiście używam radia UNIDEN 520XL PRO, oraz anteny ALAN 9PLUS. Zestaw ten mam już kilka lat, i sprawuje się bardzo dobrze. Wcześniej miałem Alan 100, i Unieden to o niebo lepsze radio. Polecam wszystkim anteny montowane na stałe, na motylka lub do dachu. Magnes ma gorsze parametry, i ryzyko spadniecia (uderzyłem kiedyś w gałęzie z drzewa i po szybie... ((. Montować na stałe polecam oczywiście z lewej strony samochodu, z tych samych powodów.
    Pozdr
    MW
    w octavii 01 masz sporo miejsc montażu - wiec nie wiem z czym problem. Mozesz je np. schowac do popielniczki itd. Ja miałem zamonowane w pułke pod radiem i bez problemu mi sie mieścił alan 100 + ; onwa mk3 i jeszcze inne. Fotki są w tym wątku.
  • W1Michał
    Rider
    • 2006
    • 351

dziś wpadłem na pomysł aby obszyć sobie fotele skórą, bo ciężko znaleźć takie fotele jakie mnie interesują (z poduszkami i reg lędźwiową). Po za tym mógłbym sobie wybrać kolorystyke taką jaka mi odpowiada. Znacie może jakąś dobrą firmę albo tapicera który by to zrobił porządnie ? chętnie okolice Warszawy lub Łodzi ale nie koniecznie. Jeśli macie jakieś info albo wskazówki - pisać
    http://www.elcal.pl/

Komentarz

• lukasz3112
      RS
      • 2008
      • 3607

Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• Ziomal
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 5841
        • Octavia I (1U2)
        • BFQ 1.6 MPI 102 KM

W1Michał, Napisz do Nexusa , widziałem jgo fotele i bardzo mi się podobało wykonanie.
        Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• W1Michał
          Rider
          • 2006
          • 351

też widziałem - dzieki że mi przypomniałeś bo kompletnie zapomniałem że Nexus cos takiego robił, i to bardzo profi zrobione
          http://www.elcal.pl/

Komentarz

• mecholl
            L&K
            • 2008
            • 1006

panowie, a ile taka przyjemność kosztuję <orientacyjnie > ?
            Nasze Auta http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=599169#599169

Komentarz

Pracuję...